Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Αποτελεσματα Κυπελλου Ελλαδας

Εκτός της ΑΕΚ -που επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας- και ο ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε μια θέση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με το ίδιο σκορ του Διαγόρα στη Ρόδο.

Στην παράταση τα κατάφερε ο ΟΦΗ κόντρα στην Παναχαϊκή (1-0) Λεβαδειακός και Εργοτέλης οι μόνες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που αποκλείστηκαν.

To τελευταίο εισιτήριο στον Άρη.

Τα αποτελέσματα της Τρίτης (20/12)

Αγροτικός Αστέρας – Παναθηναϊκός 0-1
ΑΕΛ Καλλονής – Πανιώνιος 2-3
Θρασύβουλος – Λεβαδειακός 5-3
ΑΕ Ποντίων Αικατερίνης – Skoda Ξάνθη 0-2

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης (21/12)

Αναγέννηση Επανομής – Ατρόμητος 2-3
Προοδευτική – Αστέρας Τρίπολης 0-5
Πανσερραϊκός – Εργοτέλης 1-0 (παρ.)
Εθνικός Αστέρας – ΠΑΟΚ διεκόπη
Πλατανιάς – Κέρκυρα 0-3
Καλλιθέα – Δόξα Δράμας 0-1
Πιερικός – Ολυμπιακός 1-3
Λάρισα – Παναιτωλικός 0-0 (9-10 πεν.)

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (22/12)

Διαγόρας-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Καλαμάτα-ΑΕΚ 0-1
Παναχαϊκή-ΟΦΗ 0-1
Πανθρακικός-Άρης 1-2

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αλλο ενα ρεκορ για την Ρεαλ

Μόλις 33 λεπτά απαραβίαστη θα πρέπει να κρατήσει την εστία της η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Πονφεραντίνα στο «Μπερναμπέου» στον αποψινό επαναληπτικό της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας για να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ.

Η ομάδα του Μουρίνιο έχει να δεχτεί γκολ στο θεσμό εδώ και 563 αγωνιστικά λεπτά και απειλεί το ρεκόρ των 595 λεπτών που είχε σημειώσει η «βασίλισσα» μεταξύ των σεζόν 1988/89 και 1989/90.

Τελευταία φορά που η Ρεάλ δέχτηκε τέρμα στο Κύπελλο ήταν στο έβδομο λεπτό του πρώτου αγώνα των περσινών προημιτελικών απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης από τον Ντιέγκο Φορλάν (3-1). Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο κράτησε το μηδέν στη ρεβάνς (0-1), στους ημιτελικούς με τη Σεβίλλη (0-1 και 2-0) και στον τελικό με την Μπαρτσελόνα (1-0 στην παράταση), όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Πονφεραντίνα (0-2).

Κυπελλο Ελλαδας ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός… όργωσε το χωράφι του Ευόσμου, επικρατώντας με γκολ του Βύντρα 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ!
Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους οι «πράσινοι», που έκλεισαν νικηφόρα το 2011.

Καλά δείγματα γραφής από Μαυρία, Λαγό -αντικατέστησε τον τραυματία Καραγκούνη στο 13'- μέτρια η εικόνα των Πετρόπουλου, Ρούντολφ, εξαιρετική εμφάνιση από τον Καρνέζη, βροντοφώναξε δύο φορές «όχι» στους γηπεδούχους!

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μιλαν για Τεβεζ

Νέα δεδομένα για τον Κάρλος Τέβες προκύπτουν από τις δηλώσεις του Αντριάνο Γκαλιάνι που παραδέχτηκε ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι την Πέμπτη για τον Αργεντινό επιθετικό. Ακόμη πιο κοντά στην απόκτησή του οι «ροσονέρι».

Παρά το προσωρινό «πάγωμα» της υπόθεσης, φαίνεται τελικά ότι μετά την απόσυρση της Παρί Σεν Ζερμέν από το σίριαλ, η Μίλαν έχει ξανά το πάνω χέρι και αποτελεί το μοναδικό σύλλογο που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Σίτι, έστω και αν επιμένει για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ προχωρημένες τονίζοντας ότι δύσκολα θα προλάβει ο παίκτης να φύγει με την αποστολή της ομάδας στις 29 Δεκέμβρη για προετοιμασία στο Ντουμπάι. Για να σκεφτεί αν προλαβαίνει ή όχι σημαίνει πως θεωρεί κάτι παραπάνω από πιθανό να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Καλυτεροι του χρονου

Την υπόσχεση ότι η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού λόγω εορτών θα αποτελέσει την κατάλληλη αφορμή για να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη η ομάδα στο νέο έτος έδωσαν οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων που έδωσαν το «παρών» σήμερα σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας.

Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Ποτουρίδης, Γιάννης Φετφατζίδης, Κέβιν Μιραλάς και Ραφίκ Τζεμπούρ έδωσαν το «παρών» στην εορταστική εκδήλωση της Peugeot. Στο κατάστημα βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί για να δουν από κοντά τους παίκτες των Πειραιωτών, να φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας και να υπογράψουν αρκετά αυτόγραφα.

«Είναι το λιγότερο μπορούμε να κάνουμε. Να ερχόμαστε σε τέτοιες εκδηλώσεις, να δίνουμε χαρά στα παιδιά και τον απλό κόσμο», τόνισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Ευχαριστούμε την Peugeot που είναι δίπλα μας αυτόν τον καιρό και ελπίζουμε να συνεχίσει», είπε ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας στο νέο έτος…

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να δικαιώσουμε όλους αυτούς που πιστεύουν σε εμάς. Ο στόχος μας είναι η ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή, για αυτό δουλεύουμε και για αυτό είμαστε εδώ. Θα κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο σύνολο και καλύτερο ποδόσφαιρο για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα», είπε.

Σχετικά με την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Πιερικό σχολίασε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, για έναν θεσμό που ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει. Θα πάμε σοβαροί και προσγειωμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση», και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με μια ευχή… «Το 2012 να έχει επιτυχίες για τον Ολυμπιακό, που πάντα έχει επιτυχίες. Είμαστε μέσα και στους 3 στόχους της ομάδας. Να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στη συνέχεια».

Και ο Ράφικ Τζεμπούρ –αρχικά- αναφέρθηκε στη σημασία των χορηγών… «Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε στιγμές κοντά στους φιλάθλους μας γιατί είναι λίγες οι φορές που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ξέρουμε ότι η βοήθειά των χορηγών είναι πολύ σημαντική γιατί μας στηρίζουν και έτσι μπορούμε να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας», πρόσθεσε και συνέχισε αναφερόμενος στις εμφανίσεις του στην χρονιά που τελειώνει… «Θα έλεγα ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη μου χρονιά».

Τέλος αναφερόμενος στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πιερικό ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η πρόκριση αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρξει συγκέντρωση… Όσον αφορά για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πιερικό, ο επιθετικός του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Θα κάνουμε ό,τι κάνουμε πάντα. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι γιατί ξέρουμε ότι αυτά τα ματς του Κυπέλλου είναι παγίδες για αυτό και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να αποφύγουμε τον κίνδυνο», τόνισε.

Πρωταθλητρια κοσμου

Πρωταθλήτρια κόσμου για το 2011 αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με σκορ 4-0 της Σάντος στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στην Ιαπωνία.

Οι Καταλανοί «καθάρισαν» ουσιαστικά τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο χάρη στα γκολ που σημείωσαν ο Μέσι (17’), ο Τσάβι (24’) και ο Φάμπρεγας (45’). Το τελικό σκορ έγραψε ο Μέσι στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι «μπλαουγκράνα» είναι η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να πάρει δύο φορές το τρόπαιο, το οποίο καταλήγει για πέμπτη φορά στην τροπαιοθήκη κάποιου ευρωπαϊκού συλλόγου.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ο πολλά υποσχόμενος Νεϊμάρ της Σάντος θύμισε τον… Κριστιάνο Ρονάλντο του Clasico της περασμένης εβδομάδας. Δηλαδή, δεν έκανε τίποτα!

Οι συνθέσεις

Σάντος (Μουρίσι Ραμάλιο): Ράφαελ, Ντρασένα, Λέο, Ντανίλο (30’ Ελάνο), Ντουρβάλ, Μπρούνο Ροντρίγο Φενελόν Παλόμο, Αρούσα, Ενρίκε, Γκάνσο (82’ Ίμπσον), Μπόργκες (79’ Κάρντες), Νεϊμάρ.

Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ (56’ Μασεράνο), Πουγιόλ (84’ Φοντάς), Αμπιντάλ, Φάμπρεγας, Τσάβι, Ινιέστα, Αλκάνταρα (78’ Πέδρο), Μπούσκετς, Μέσι.

Messi σε ολα

Ένα ακόμη ρεκόρ έσπασε ο Λιονέλ Μέσι! Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ισοφάρισε το επίτευγμα του Πέδρο, ο οποίος είχε πετύχει γκολ σε έξι διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μέσα στο 2009.

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων κόντρα στη Σάντος και κατάφερε να χριστεί σκόρε σε όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί μέσα στο 2011.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ της καταλανικής ομάδας έχει πετύχει γκολ στην Primera Division, την Copa del Rey, το Champions League, το Σούπερ Καπ Ισπανίας, Σούπερ Καπ Ευρώπης και σήμερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέσι έχει χριστεί σκόρερ στους εννιά από τους έντεκα τελικούς που έχει παίξει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Νεϊμάρ: Μας εμαθε ποδοσφαιρο η Μπαρτσελονα

Σε… μάθημα ποδοσφαίρου εξελίχθηκε ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, μεταξύ της Σάντος και της Μπαρτσελόνα (4-0), όπως δήλωσε ο Νεϊμάρ. Ο επιθετικός της Σάντος τόνισε πως η Μπαρτσελόνα τους δίδαξε πως παίζεται το ποδόσφαιρο.

«Δεν ξέρω αν η Μπαρτσελόνα είναι ανίκητη, αλλά είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Σήμερα, μάθαμε πως είναι να παίζεις ποδόσφαιρο. Αυτό εμείς βιώσαμε σε αυτό το παιχνίδι, πήραμε ένα μάθημα. Μας έμαθαν πως παίζεται το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Νεϊμάρ.

Ωστόσο, ο 19χρονος Βραζιλιάνος, δεν πτοείται και ελπίζει να βρεθούν ξανά στον τελικό και να πάρουν τον τίτλο.

«Τώρα, δεν έχει σημασία τι κάναμε ή τι δεν κάναμε. Αυτό που έχει σημασία είναι πως ήρθαμε εδώ, δώσαμε πολλές μάχες και βγήκαμε η δεύτερη ομάδα στον κόσμο. Ο Γκουαρντιόλα δήλωσε πως είχαν χάσει αρκετούς αγώνες, μέχρι να αρχίσουν τις νίκες. Αυτό είναι θέλει και η Σάντος. Σήμερα χάσαμε, αλλά ίσως σε ένα χρόνο επανέλθουμε και είμαστε πρωταθλητές», ανέφερε ο Νεϊμάρ.

Football league

Συγκάτοικο στην κορυφή της Football League απέκτησε ο Πλατανιάς. Η ομάδα των Χανιών ήρθε ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό και την ίδια στιγμή η Βέροια επικρατούσε 2-0 του Διαγόρα κι ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Φιλικο με Βελγιο

Το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα σε φιλικό που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 29 Φεβρουαρίου. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για τη συγκεκριμένη ημερομηνία φιλικό με την Τσεχία, αλλά μετά την κλήρωση που έφερε τη συγκεκριμένη ομάδα στο δρόμο της ελληνικής ομάδας στα τελικά του Euro 2012, αναζητήθηκε άλλος αντίπαλος.

Ήδη γίνονται σκέψεις και επαφές για τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει η Εθνική στη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Αυστρία, πριν τη συμμετοχή στα τελικά της διοργάνωσης.

 

Τι ειπε ο Χιωτης

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη η πρώτη αντίδραση στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ για την κλήρωση με τη Λιόν στους «16» του Champions League. Ο Διονύσης Χιώτης έδειξε σεβασμό στην γαλλική ομάδα, αλλά και πίστη στις δυνατότητες του ίδιου και των συμπαικτών του.

Κληρωση Λιον

Ικανοποιημένος μεν, αλλά όχι σίγουρος για την πρόκριση εμφανίστηκε μετά την κλήρωση που έφερε τη Λιόν αντιμέτωπη στους «16» του Champions League με τον ΑΠΟΕΛ ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολάς.

«Είναι αλήθεια ότι μας έτυχε ο πιο προσιτός αντίπαλος από τον όμιλο των ισχυρών, αλλά δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την κυπριακή ομάδα και μόνο από το γεγονός ότι τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της. Σε κάθε περίπτωση πάντως παραμένει μια από τις ευκολότερες αντιπάλου στο γκρουπ των ισχυρών», τόνισε και πρόσθεσε: «Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο και χρειαστήκαμε την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Ευελπιστώ στη συνέχεια να παρουσιαστούμε σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι τους προηγούμενους μήνες. Μπροστά στους φιλάθλους στο πρώτο μας παιχνίδι να πάρουμε εκείνο το αποτέλεσμα που θα μας δίνει το δικαίωμα να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού».

Γκολ Ροναλντο, Νικη Ρεαλ

Απίστευτα είναι τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν την πορεία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, όποτε βρίσκει δίχτυα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, η «βασίλισσα» δεν έχει χάσει!

Μετά τη Σεβίλλη, οι αγώνες που δεν έχουν γνωρίσει την ήττα έγιναν 47 έχουν τη σφραγίδα του «CR7». Μάλιστα, μετρούν 46 νίκες και μία μόλις ισοπαλία.

Τα γκολ του Ρονάλντο έχουν δώσει 139 από τους 141 βαθμούς που θα μπορούσαν να πάρουν οι Μαδριλένοι στο πρωτάθλημα και αυτό μεταφράζεται σε 97,8% ποσοστό επιτυχίας.
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Γκολ που πέτυχε)
28/08/11 Σαραγόσα-Ρεάλ Μαδρίτης 0-6 (3)
10/09/11 Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε 4-2 (1)
18/09/11 Λεβάντε-Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 (0)
21/09/11 Σανταντέρ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-0 (0)
24/09/11 Ρεάλ Μαδρίτης-Ράγιο Βαγεκάνο 6-2 (3)
02/10/11 Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-4 (0)
22/10/11 Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης 0-4 (3)
26/10/11 Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ 3-0 (0)
29/10/11 Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (0)
06/11/11 Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα 7-1 (3)
19/11/11 Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 (1)
26/11/11 Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 4-1 (2)
03/12/11 Σπόρτινγκ Χιχόν-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3 (1)
10/12/11 Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-3 (0)
17/12/11 Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης 2-6 (3)

Αποτελεσματα Α' και Β' εθνικης

14η Αγωνιστική

ΗμερομηνίαΟμάδεςΑποτέλεσμα
17/12/11 17:15ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ0 - 1
17/12/11 19:30ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ3 - 1
17/12/11 19:30SΚODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ1 - 0
18/12/11 15:00ΟΦΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ0 - 0
18/12/11 15:00ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΟΚ0 - 2
18/12/11 17:15ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ1 - 0
18/12/11 17:15ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ0 - 0
18/12/11 19:30ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ2 - 0
 
 

8η Αγωνιστική

ΗμερομηνίαΟμάδεςΑποτέλεσμα
17/12/11 22:27ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΚΑΛΛΟΝΗ1 - 1
17/12/11 22:27ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ1 - 1
17/12/11 22:27ΒΕΡΟΙΑ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ2 - 0
17/12/11 22:27ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ1 - 0
17/12/11 22:27ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ1 - 0
17/12/11 22:27ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΦΩΚΙΚΟΣ3 - 0
17/12/11 22:27ΛΑΡΙΣΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ5 - 2
17/12/11 22:27ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ0 - 1
17/12/11 22:27ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ1 - 1

κληρωσεις champions league

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της φάσης των «16», που ολοκληρώνεται στις 14 Μαρτίου, έχει ως εξής:
Πρώτοι αγώνες:


Τρίτη 14/2

Λιόν-ΑΠΟΕΛ
Λεβερκούζεν-Μπαρτσελόνα

Τετάρτη 15/2

Μίλαν-Άρσεναλ
Ζενίτ-Μπενφίκα

Τρίτη 21/2

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης
Νάπολι-Τσέλσι

Τετάρτη 22/2

Μαρσέιγ-Ίντερ
Βασιλεία-Μπάγερν Μονάχου

Επαναληπτικοί αγώνες:

Τρίτη 6/3

Άρσεναλ-Μίλαν
Μπενφίκα-Ζενίτ

Τετάρτη 7/3

ΑΠΟΕΛ-Λιόν
Μπαρτσελόνα-Λεβερκούζεν

Τρίτη 13/3

Ίντερ-Μαρσέιγ
Μπάγερν Μονάχου-Βασιλεία

Τετάρτη 14/3

Τσέλσι-Νάπολι
Ρεάλ Μαδρίτης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η Αεκ στο Γκρατς.

H AEK θέλει να ξεκολλήσει από το μηδέν και να σώσει έστω την την τιμή της στην Ευρώπη απόψε στο Γκρατς κόντρα στη Στουρμ.Η «Ένωση» καλείται να σώσει τα προσχήματα και να μην τελειώσει τις υποχρεώσεις της χωρίς να έχει πάρει βαθμό σε αυτή τη διαδικασία της διοργάνωσης. Με πολλές αλλαγές ετοιμάζεται να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» ο Νίκος Κωστένογλου.

Η επικρατηση της Σαντος

Η Σάντος επικράτησε 3-1 της Κασίουα Ρέισολ στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στην Ιαπωνία και προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί θα αναμετρηθεί το Σάββατο στη Γιοκοχάμα με το νικητή του άλλου ημιτελικού, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αλ Σαντ από το Κατάρ.

Αποτελεσματα Α' και Β' εθνικης

13η Αγωνιστική    Super league

ΗμερομηνίαΟμάδεςΑποτέλεσμα
10/12/11 17:15ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ3 - 1
10/12/11 17:15SΚODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ1 - 1
10/12/11 19:30ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ2 - 1
11/12/11 15:00ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ1 - 0
11/12/11 15:00ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ1 - 0
11/12/11 17:15ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ2 - 1
11/12/11 17:15ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ1 - 2
11/12/11 19:30ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ0 - 4


7η Αγωνιστική   Football league

ΗμερομηνίαΟμάδεςΑποτέλεσμα
10/12/11 15:00ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ2 - 3
11/12/11 15:00ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ0 - 0
11/12/11 15:00ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΒΕΡΟΙΑ0 - 2
11/12/11 15:00ΦΩΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ0 - 1
11/12/11 15:00ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ2 - 0
11/12/11 15:00ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ1 - 0
11/12/11 15:00ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ4 - 1
11/12/11 17:00ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΛΑΡΙΣΑ0 - 0
12/12/11 19:00ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 0 - 1

Τι ζηταει ο Ολυμπιακος τον Ιανουαριο.

Την περιπτοση του Μερβαν Τσελικ κοιταει ο Ολυμπιακος ο οποιος τον Δεκεμβριο θα μεινει ελευθερος απο την ομαδα του. Οσον αφορα την επιθεση εχουν ψαξει και εχουν βρει την περιπτοση του Νικολα Λοδειρο ο οποιος αγωνιζεται στην Αγιαξ. Τριτη περιπτοση για την θεση του τερματοφυλακα υπαρχει ο Αντρεας Ιζακσον ο οποιος εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις στον σκαουτερ του Ολυμπιακου για τον τερματοφυλακα της Αϊντχοφεν. Και μην ξεχναμε πως το καλοκαιρη θα ερθει ξνα στον Ολυμπιακο ο Ντιογκο ο οποιος ερχεται μετα τον δανεισμο του απο την Σαντος.